Kurani i shqipëruar dhe referenca të tjera

Në vijim janë linqet e botimeve të  Kuranit të shqipëruar nga disa versione të Kuranit anglisht, shqip e boshnjakisht: “Kurani i shqipëruar (shkarko pdf)” i përmban kaptinat (suret) e shqipëruara të Kuranit. “Kurani i shqipëruar (God_Zot) (shkarko pdf)” është i njëjtë me versionin ku për God (ang.) përdoret fjala Allah, vetëm se këtu në vend … Vazhdoni leximin e Kurani i shqipëruar dhe referenca të tjera