L’shoja vetit udhën që ia ke zânë (U2: Get Out of Your Own Way)

[Refreni]

L’shoja udhën vetit, hej, hej

L’shoja udhën vetit, hej, hej

 

[Strofa 1]

Dashnia dhem’

Tash je çika që ka metë pa fjalë

Zemrën e ki ballon, po tani pëlcet

S’vyn top lufte, veç ni gjylpânë

Likura nuk po t’mlon

Dhe rezistencë

Dashnisë i duhët me luftu për ekzistencën e vet

Armiku ka shumë ushtri që i nimojnë

Dashnori epshor, magjepsësi, puthja

Goditje me grusht, dëgjoje këtë, oh

 

[Refreni]

L’shoja udhën vetit, oh, ah

L’shoja udhën vetit, oh, ah

 

[Pas-refreni]

Kisha mujtë me ta knu tanë natën, tanë natën

T’kisha mujtë, e kisha qitë krejt n’terezi, n’terezi

Kurrgjâ s’po t’nal pos asaj që âsht mrena

Muj me t’nimu, amâ âsht beteja jote, beteja jote

[Strofa 2]

Ktheja pushkën

Mos u sulmo ashtu e shtrime, duhësh m’e kthy kafshimin

F’tyra e lirisë po nis m’u plasaritë

Ajo e kish ni plan deri kur i dhanë shuplakë gojës

Dhe krejt ranë n’ujë

Si liria

Skllav’t p’e lypin dikon m’i udh’heqë

Zot’rusi p’e lyp naj nevojtar

Toka e premtume âsht aty për ata që iu vyn ma s’shumti

Dhe fantazma e Linkolnit tha…

 

[Refreni]

L’shoja udhën vetit, oh, ah

L’shoja udhën vetit, oh, ah

 

[Pas-refreni]

Kisha mujtë me ta knu tanë natën, tanë natën

T’kisha mujtë, e kisha qitë krejt n’terezi, n’terezi

Kurrgjâ s’po t’nal pos asaj që âsht mrena

Muj me t’nimu, amâ âsht beteja jote, beteja jote

 

[Refreni]

L’shoja udhën vetit

L’shoja udhën vetit

 

[Ura instrumentale]

 

[Outro]

Lum arrogantët

Se âsht mbretnia e shoqnisë s’tyne

Lum superyjt’

Për madhninë e dritës s’vet

E kuptojmë ma mirë parând’sinë tonë

Lum t’pasunit e pistë

Se munësh me posedu përnime veç diçka që e fal

Si dhimta jote

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s