Vizioni i dashnisë (Mariah Carey: Vision of Love)

M’trajtove mirë

O fat i âmël

M’bajte përmes dëshp’rimit

Te ai që m’pritke

U bâ shumë kohë

E prapë besojsha

Që diqysh ai që m’vyjke

Ka me m’gjetë ma n’fund

 

[Refreni]

Pata vizion t’dashnisë

Dhe ti ma dhe krejt ate 

[Strofa 2]

U lutsha net’ve

U nijsha kaq e vetmume

Vujsha pi izolimit

E bajsha barrën vetë

M’u dasht me kânë e fortë

K’shtu që besojsha

E tash e di që ia kâm dalë

Me gjetë venin që e paramenojsha

 

[Refreni]

Pata vizion t’dashnisë

Dhe ti ma dhe krejt ate

Pata vizion t’dashnisë

Dhe ti ma dhe krejt ate

 

[Ura]

E kâm realizu ândrrën

Dhe e vizualizova

Dashninë që m’erdh

Nihna kaq e gjallë

Jâm kaq mir’njoh’se që e mora

Përgjigjen që ma ka zbritë qi’lli

 

[Strofa 3]

M’trajtove mirë

O fat i âmël

Dhe do t’jâm përherë mir’njoh’se

Tu t’shtrëngu kaq fort për veti

U lutsha net’ve

Me kaq plot besim

Tu e ditë ai që m’vyjke

Ka me m’gjetë ma n’fund

 

[Refreni]

Pata vizion t’dashnisë

Dhe ti ma dhe krejt ate

Pata vizion t’dashnisë

Dhe ti ma dhe krejt ate

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s