Je e bukur (James Blunt: You’re Beautiful)

Jeta m’âsht e shkëlqyshme

 

Jeta m’âsht e shkëlqyshme, dashnia m’âsht e paqt’

E pashë ni engjëllushë, për ktâ jâm i sigurt’

M’buz’qeshi n’stacion

Ke me ni burrë tjetër

Po’ s’jes pa gjum’ për kit’ punë

‘Se e kâm ni plan

 

[Refreni]

Je e bukur, je e bukur

Je e bukur, âsht e vërtetë

Ta pashë f’tyrën, n’turmë plot njer’z

Dhe s’po di çka me bâ

‘Se s’kâm me kânë kurr’ me ty

[Strofa 2]

Po, m’kqyri n’sy tërheqshëm, teksa ecshim ngat

Mujke me ma pa f’tyrën fort n’qef

Dhe s’ma merr menja që kâm m’e pa mâ

‘Po e patëm bashk’ ni çast që ka me zgatë dej n’fund

 

[Refreni]

Je e bukur, je e bukur

Je e bukur, âsht e vërtetë

Ta pashë f’tyrën, n’turmë plot njer’z

Dhe s’po di çka me bâ

‘Se s’kâm me kânë kurr’ me ty

 

[Outro]

Je e bukur, je e bukur

Je e bukur, âsht e vërtetë

Duhët me kânë ni engjëllushë, me buz’qeshje n’f’tyrën e saj

Kur menoi që duhna me kânë me ty

‘Po âsht koha m’u përballë me t’vërtetën

S’do t’jâm kurr’ me ty

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s