Video-kursi për Menaxhim të Projekteve

Ky kurs ju mëson se si t’i menaxhoni projektet tuaja në mënyrë më efektive nga fillimi deri në fund. Fillo këtu: goo.gl/FC8Gqd

Temat kryesore:
– konceptet e përgjithshme të menaxhimit të projekteve
– definimi i projektit
– planifikimi i projektit tuaj
– monitorimi dhe kontrollimi i performansës së projektit
– lansimi i projektit

Kapitujt:
1. EKSPLORIMI I MENAXHIMIT TË PROJEKTEVE
2. INICIMI I PROJEKTIT
3. PLANIFIKIMI I PROJEKTIT
4. NDËRTIMI I ORARIT TË PROJEKTIT
5. EKZEKUTIMI, MONITORIMI DHE KONTROLLIMI I PROJEKTIT
6. PËRMBYLLJA E PROJEKTIT
7. PËRMBLEDHJE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s