Mrekulli sonte (Eric Clapton: Wonderful Tonight)

Është vonë n’mbrëmje, ajo po mendohet çka me veshë

Lyhet dhe i kreh flokët e gjata bjonde

Mandej m’pyt: “A po dukem n’rregull?”

E unë them: “Po, dukesh mrekulli sonte”

 

Shkojmë n’aheng dhe krejt kthehen m’e pa

Këtë zo’jë t’bukur që po ec përreth me mu’

Mandej ajo m’pyt “A po n’ihesh mirë?”

E unë them: “Po, n’ihem mrekulli sonte”

N’ihem mrekulli se e shoh

Dritën e dashurisë n’sytë e tu

Dhe mrekullia e krejt k’saj

Është se ti thjesht s’e ki idenë se sa shumë t’du’

 

Është koha me shku n’shpi tash dhe po m’dhem’ kry’t

K’shtu që ia jap çel’sat e kerrit dhe ajo m’çon n’shtrat

Dhe mandej i kall’zoj, gjersa e fiki dritën

Them: “Shpirti im, ishe mrekulli sonte

O shpirti im, ishte mrekulli sonte”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s