“Mendo dhe pasurohu” — Napoleon Hill

Botuar nga Pema. Përkthyer nga Ridvan Bunjaku. Qershor 2018

Kapitujt:

1. Fuqia e mendimit
2. Meraku — pika fillestare e tërë arritjes
3. Besimi — përfytyrimi i merakut dhe besimi në realizimin e tij
4. Autosugjestioni — mediumi për të ndikuar në mendjen e nënvetëdijshme
5. Dija e specializuar — përvojat apo vëzhgimet personale
6. Imagjinata — punëtoria e mendjes
7. Planifikimi i organizuar: kristalizimi i merakut në veprim
8. Marrja e vendimit — nënshtrimi i zvarritjes vonuese
9. Këmbëngulja — përpjekja e pandërprerë që nevojitet për ta nxitur besimin
10. Fuqia e Krye-Mendjes — forca shtytëse
11. Misteri i shndërrimit të seksit
12. Mendja e nënvetëdijshme — lidhja bashkuese
13. Truri — stacioni transmetues dhe pranues për mendimin
14. Shqisa e gjashtë — dera e tempullit të urtisë
15. Si të mposhten gjashtë fantazmat e frikës
16. Seminari praktik mbi djallin

 

34276593_1690641160972880_22612710755663872_n[1]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s