Rrnoje

[Era Istrefi:]

Oh-oh, oh-oh-oh-oh…

 

[Nicky Jam:]

Ni jetë, rrnoje, se ni jetë e kem’

Ni jetë, rrnoje, se ni jetë e kem’

Ni jetë, rrnoje, se s’t’vjen dy herë

Ni jetë, rrnoje, se s’t’vjen dy herë

 

[Era Istrefi:]

Fuqia n’numra âsht forcë që mujmë m’e kombinu

I çojmë flamujt tânë me krenarinë përkrah

Po nihmi si kampionë kur e l’shojmë dritën tonë

E kemi fuqinë, bâne kombin korrekt

 

Ni jetë, rrnoje, se ni jetë e kem’

Ni-ni-ni jetë, rrnoje, se ni jetë e kem’

Ni-ni-ni jetë, rrnoje, se s’t’vjen dy herë

Ni-ni-ni jetë, rrnoje, se s’t’vjen dy herë

 

Oh-oh, oh-oh-oh-oh…

[Will Smith:]

Ni jetë, ni ândërr

Ni çast, ni ekip

Ni rini, dritat nalt

Nimi’ pengesa, ni gjujtje

Ni e vërtetë, pa frika

Ni flamur, o po

E kemi pritë k’te tanë vitin

Kah jeni k’ejt? jemi fiks k’tu!

 

[Nicky Jam:]

Rumba mâ ia ka nisë dhe po festojmë

Krejt po ma çojnë dorën

Rrnojmë, duhm’i me shiju

Sod s’m’nal kush se s’di qysh m’u nalë, jo, jo

 

Ni jetë, rrnoje, se ni jetë e kem’

Ni jetë, rrnoje, se ni jetë e kem’

Ni jetë, rrnoje, se s’t’vjen dy herë

Ni jetë, rrnoje, se s’t’vjen dy herë

 

Oh-oh, oh-oh-oh-oh…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s