Sfida (Steven Taylor)

Si do ta dini sa të fortë jeni

nëse nuk ju testohet fuqia?

 

Si do ta dini sa të thellë jeni

nëse nuk ua shqyen sipërfaqen shqetësimi

dhe ju detyron të zhyteni?

 

Si do ta dini se çka fle brenda

deri kur gjithçka që jeni sfidohet të zgjohet?

 

Pastaj do të ktheheni përbrenda për t’i mbledhur cilësitë tuaja

rezervat tuaja të paqasura të fuqisë e të shkathtësisë

e të ngriteni si diell, të mahnitur me vetë shkëlqimin tuaj,

më të fuqishëm se që ua ka marrë mendja ndonjëherë

më të thellë se që keni ëndërruar ndonjëherë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s