Dashuru prapë (Dua Lipa: Love Again)

Kurrë s’kâm menu se kâm me gjetë rrugëdalje
Kurrë s’kâm menu se kâm me ni zemrën tu m’rrehë kaq fort
S’po muj me besu që n’gjoks m’ka metë hala najsen
Po mallku qoftë, m’shtine m’u dashuru prapë

Kujtojsha që jâm pej guri
Kalojsha kaq shumë net vetë
Kurrë s’e kâm ditë që hala e kâm n’gjak me vallëzu
Po mallku qoftë, m’shtine m’u dashuru prapë

Vazhdoni leximin

Na jemi kampionët (Queen: We Are the Champions)

I kâm pagu detyrimet e mija
Kohë pas kohe
E kâm kry dënimin
Amâ s’kâm bâ kurrfarë krimi

Dhe gabime t’këqija
I kâm bâ disa
E kâm pasë hisën tem’ t’zallit
t’shkelmume n’ftyrë
Por ia kâm dalë

(Dhe m’duhet me vazhdu tutje e tutje,
e tutje, e tutje)

Vazhdoni leximin

Ki me pa (Madonna: You’ll see)

Ta merr mendja që s’muj me jetu pa dashninë tânde
Ki me pa
Ta merr mendja që s’ën e shtyj as ni ditë
Ta merr mendja që s’kâm kurrgjâ
Pa ty krah meje
Ki me pa, najqysh, diqysh

Ta merr mendja që s’muj me keshë mâ kurrë
Ki me pa
Ta merr mendja që ma ke shkatërru besimin n’dashni
Ta merr mendja që mas krejt atyne që i ke bâ
Se s’kâm me gjetë udhën m’u kthy n’shpi
Ki me pa, najqysh, naj ditë

Vazhdoni leximin