Shtatë Zakonet e Njerëzve me Efektivitet të Lartë

Ky libër është pasqyrë e shkëlqyeshme e praktikave individuale dhe ndërpersonale që do ta bëjnë çdo individ dëgjues, nxënës, partner, dhe lider më efektiv. Ai i sugjeron disa korniza të shkëlqyeshme për ta avancuar performansën personale.

Shkarkoje këtu: 7_zakonet_permbledhja.pdf Continue reading

Advertisements