Video-kurs: Prezentimi para audiencës

Fillo këtu: goo.gl/dvCYTs

  1. ÇKA I BËN PREZENTIMET TË ADMIRUESHME

Problemi me prezentimet

Çka e bën një prezentim të admirueshëm?

Të bindurit: Kalimi nga Pika A në Pikën B

Përshtatja me pikëpamjen e audiencës Continue reading

Advertisements

Video-kursi për Menaxhim të Projekteve

Ky kurs ju mëson se si t’i menaxhoni projektet tuaja në mënyrë më efektive nga fillimi deri në fund. Fillo këtu: goo.gl/FC8Gqd

Temat kryesore:
– konceptet e përgjithshme të menaxhimit të projekteve
– definimi i projektit
– planifikimi i projektit tuaj
– monitorimi dhe kontrollimi i performansës së projektit
– lansimi i projektit Continue reading

Vdekje apo dinjitet—nëpër çka po kalojkan koreano-veriorët!

Ah… më duhet ta bëj këtë sepse këtu nuk po flas vetëm unë. Këta janë njerëzit që duan t’i tregojnë botës atë që duan ta thonë:

Koreja Veriore është shtet i paimagjinueshëm. E ka vetëm një kanal në TV. Nuk ka Internet. Nuk jemi të lirë të këndojmë, të themi, të veshim, apo të mendojmë ç’të duam. Koreja Veriore është shteti i vetëm në botë që ekzekutoi njerëz sepse kanë bërë thirrje ndërkombëtare telefonike të paautorizuara. Koreanët veriorë po terrorizohen sot. Continue reading