Filmi inspirues The Amazing You

Shkarkoje publikimin këtu:

Vetja jote mahnitëse

Botimet |:( |:) dhe Korporata Success Engineering ua ofrojnë filmin inspirues Vetja Jote Mahnitëse (The Amazing You) (me titra shqip):

Filmi është përdorur për seminare dhe mbledhje të fondeve për kauza të mira nëpër botë. Vazhdoni leximin